Tarieven

Contributie lidmaatschap 2019:

Een lidmaatschap kost € 35,00 per jaar. Dit is inclusief de afdracht aan de koninklijke vereniging en de verlengingen van het Oranje Kruis. Wanneer u lid bent van onze vereniging krijgt u de mogelijkheid om uw diploma actueel te houden door het volgend van de herhalingslessen. Dit zijn er 4 per jaar.

Drie maal per jaar ontvangt u een nieuwsbrief van de vereniging met daarin informatie om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen, datums van lessen en uitnodiging voor ledenvergadering.

 

Tarief voor volgen  van basiscursus:

Een basiscursus EHBO kost ca. € 250,00. Hiervoor ontvangt u lesmateriaal, 10 cursusavonden en het examen. Het examen wordt afgenomen door het Oranje Kruis. Bij het afleggen van een examen wordt u automatisch in hun bestand opgenomen en ontvangt u, bij voldoende herhaling, tijdig uw verlenging.

 

Tarief voor alleen Reanimatie/bediening AED:

Steeds vaker komt de wens voor alleen het leren van reanimeren en bedienen van een AED. Dit wordt aangeboden voor € 35,00. Hiervoor krijgt u twee oefenavonden. U ontvangt geen certificaat en het heeft geen rechtsgeldigheid. Wilt u de reanimatie jaarlijks bijhouden dan dient u lid te worden van de vereniging. U ontvangt dan een uitnodiging voor herhaling.

 

Reacties zijn gesloten.