Nieuwsbrief augustus 2018

Beste leden,

De vakantie is voor velen al weer (bijna) ten einde.
Ook het bestuur pakt haar taken weer op. Vandaar dat het tijd is voor een nieuwsbrief.

In april is er een ledenvergadering geweest. In deze vergadering is voorgesteld de contributie te verhogen. Elk jaar levert de vereniging iets in van de spaargelden, omdat de kosten hoger zijn dan de inkomsten. Dit kan natuurlijk niet zo blijven. Vandaar dat is voorgesteld de contributie te verhogen naar € 35,00 per jaar. Daarbij is ook voorgesteld het partnerlidmaatschap af te schaffen. Omdat er geen bezwaren door leden zijn ingediend, gaat de wijziging per januari 2019 in.

Wat ook belangrijk is om te weten is het volgende: Gerrit Smit heeft aangegeven dat hij uit het bestuur gaat en ook zijn lidmaatschap zal opzeggen. De volgende ledenvergadering zullen we afscheid van hem nemen.
Gerrit verzorgt altijd de hulpverlening. Hij benaderd leden om te posten en heeft de contacten met diverse organisaties. Ook verzorgt hij de inhoud van de koffers en het lesmateriaal. Belangrijke taken dus voor onze vereniging.

Wie lijkt het leuk om de taken van Gerrit over te nemen? Je mag tijdens de herhalingsavonden één van de bestuursleden vragen voor meer informatie.

De herhalingsavonden zijn weer gepland. Hierbij het rooster voor het nieuwe seizoen.
Net als vorig jaar zullen alle herhalingsavonden plaatsvinden in basisschool de Wereldweide in Wezep, Clematisstraat 10 (ingang Klimopstraat)
Alle avonden beginnen om 19.00 uur.

Blok 1: maandag 17 en 24 september en 1 en 8 oktober.
Blok 2: dinsdag 25 september en 2, 9 en 16 oktober.
Blok 3: woensdag 9, 16, 23 en 30 januari 2019

Reanimatie:  24 sept., 2okt. En 16 jan.

Regelmatig wordt de vereniging gevraagd om te ‘posten’ bij evenementen en activiteiten.
De afgelopen maanden zijn we o.a. aanwezig geweest bij:
Wijk U feest, Zomer in gelderland (van TV Gelderland) en bij de skeelervereniging.
Vind je het ook leuk om een keer mee te doen bij een evenement, geef dit dan aan ons door.
Zodra er een aanmelding voor een activiteit binnenkomt, wordt je benaderd. We kunnen veel mensen gebruiken.

Tot zover het nieuws. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer uitgerust aan de herhalingen kan beginnen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.